کانترگرم شش لگن
کانترگرم شش لگن سه جداره شش لگن قارتال استیل بهترین وسیله جهت گرم نگهداشتن غذاها در فست فودی، رستوران ها، سلف های سرویس، بیمارستان ها و … می باشد، این کانترها حالت بن ماری دارند و عملیات گرمسازی غذاها را به روش طبیعی و با حرارت آب تامین می کنند، در نتیجه از گرم شدن بیش از حد غذا جلوگیری می شود.
کانترهای گرم در دو حالت گازی و برقی قابل تولید و طراحی می باشند. که قیمت کانتر گرم ها بسیار مقرون به صرفه می باشد. و حرارت مورد نیاز آب در کانترگرم برقی با المنت تامین می گردد. و در نوع گازی حرارت از طریق شعله های کاربردی در زیر لگن ها تامین می گردد. به بیانی دیگر می توان گفت این کانتر گرمایش مورد نیاز غذاها را از طریق بخار آب تامین می کند. معمولاً به کانترگرم ها تاپینگ نیز گفته می شود..
جداسازی و انتخاب کانتر گرم می تواند براساس منبع تغذیه آنها انجام شود. یعنی اینکه این تجهیزات آشپزخانه های صنعتی در دو مدل گازی و برقی ساخته می شوند. مدل سوم کانترهای گرم به شکل استفاده از دو نوع سوخت گازی- برقی تولید و ارائه می شود.
نحوه استفاده کردن از کانترگرم شش لگن
نحوه استفاده صحیح باعث افزایش طول عمر و ماندگاری آن خواهد شد بهتر است نکات زیر را در رابطه با آن رعایت نمایید:
- باید از پایه شروع کرد و دانست. که وظیفه اصلی یک کانتر گرم غذا در دمای مناسب آن است. یعنی غذا باید حداقل در دمای 85 درجه سانتی گراد از آشپزخانه خارج شود و میز کار داغ کینگز بوفه تضمین می کند که این غذاها در همان دما باقی می مانند و حتی کمی افزایش می یابند، زیرا علاوه بر این کانتر گرم ما دارای کنترل ترموستاتیک دما هستند که قابل تنظیم است.
- برای دستیابی به عملکرد بهینه و دستیابی به این امر، لازم است ظروفی که غذا روی آنها قرار می گیرد ته آن کاملاً صاف باشد تا کل ظرف با سطح داغ تماس پیدا کند.
- برای اینکه غذای گرم خشک نشود. و همچنین ارائه آن کافی باشد. باید آن را خارج کرده و در صورت لزوم جایگزین کرد تا در آشپزخانه دوباره آماده شود. و محصول مصرف شده را اضافه کرده و آن را در معرض دید از آشپزخانه قرار دهد. دمای مناسب این روش مناسب استفاده از آن برای ارائه یک غذا خوب و شرایط بهینه محصول در طول خدمات به مشتری است.
- در نهایت، نشان دهید که مقررات بهداشتی فعلی ایجاب می کند که محصول در معرض حداقل 65 درجه سانتیگراد قرار گیرد، اگرچه در عمل، این بستگی به نوع مشتری دارد که هر مؤسسه دارد و الزامات آن، که لازم است همیشه در حال حاضر، که بوفه محصول را در دمایی که از آشپزخانه خارج می شود، نگه می دارد.
انواع کانتر گرم
آشپزخانه صنعتی را میتوانید در دو نوع برقی و گازی خریداری نمایید.همچنین شما با توجه به فضای خود میتوانید از کانترگرم کابین دار و یا رو میزی استفاده نمایید. با توجه به نیاز شما و فضای آشپزخانه ای که دارید میتوانید انواع کانتر را خریداری نمایید که عبارتند از:
- کانتر گرم برقی گرمکن دار
- کانتر گرم برقی کابین دار
- کانتر گرم برقی رومیزی(هات بن ماری رومیزی)
- کانتر گرم گازی کابین دار