کانتر گرم برقی
کانتر گرم برقی یکی از مهم ترین تجهیزات رستوران ها و فست فودی ها می باشد. اما آیا می دانید کانتر گرم کننده برقی چیست؟ مطمئنا زمانی که به یک رستوران برای تهیه یا سرو غذا می روید، یکی از موارد مهمی که در رضایت شما تاثیر گذار خواهد بود، گرم بودن غذایی است که تهیه می کنید. در رستوران ها زمان حرف اول را می زند. بنابراین سرآشپزان برای اینکه سریعتر بتوانند. سفارشات مشتریان را آماده سازی کنند. یکسری از مواد اولیه یا حتی پیش غذاها را باید از قبل آماده کنند. بدین صورت بعد از ثبت سفارش مشتری، سرآشپز می تواند سریعتر غذا های ثبت شده. را آماده سازی نماید. کانتر های گرمایشی بهترین وسیله برای نگهداری گرم این دست از غذاها می باشند.
اگر قصد خرید یک کانتر گرم برقی را دارید باید بدانید که این دستگاه کاربردی چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ با ما در ادامه همراه باشید تا با ویژگی های این دستگاه بیشتر آشنا شویم.
خصوصیات کانتر های گرمایشی برقی
مهم ترین وظیفه کانتر گرم برقی حفظ دمای غذا در کنار عدم تغییر طعم و مزه آن می باشد. در بدنه این کانتر های برقی سیستمی تعبیه شده است. که مشابه حالت بن ماری عمل می کند. کانتر برقی با کمک سیستم چرخش آب گرم که از طریق گرم شدن المنت ها صورت می گیرد، مخزن نگهداری غذا را به طور مداوم گرم نگه می دارد. در نتیجه دمای خوراکی های پخته شده. به راحتی حفظ می شود. به این ترتیب غذاهای موجود در کانتر ها به صورت غیر مستقیم حرارت می بینند و عطر و طعم آنها هیچ گونه تغییری نمی یابد.
اهمیت خرید کانتر گرم برقی
در آشپزخانه های صنعتی و رستوران هایی که مراجعه کننده زیادی دارند، یکی از لوازم مهم محسوب می شود. کانتر های برقی انواع مختلفی دارند و همچنین ظرفیت نگهداری خوراکی ها و دمای دستگاه ها از هم متفاوت است. جنس بدنه آنها نیز عموما از نوع تمام استیل، ترکیبی، نما شیشه ای، درب مگنتی و …. می باشد. شما بهتر است قبل از خرید با توجه به نیازتان به بررسی دقیق دستگاه و ظرفیت و مشخصات آن بپردازید، سپس اقدام نمایید. برای خریدی آسان تر می توانید قبل از انتخاب و ثبت سفارش با کارشناسان فروش فاراتل سرویس ارتباط بگیرید.