سرخ کن صنعتی-قارتال استیل
سرخ کن صنعتی-قارتال استیل یکی از مهم ترین تجهیزات در رستورانها، فست فودها، کافی شاپها و آشپزخانههای صنعتی است که برای سرخ کردن مقادیر زیادی از مواد غذایی مانند سیب زمینی سرخ کرده، پیاز سوخاری،قارچ سوخاری و … طراحی شده است. در سرخ کنهای عمیق صنعتی از یک عنصر حرارتی برای فوق العاده گرم کردن روغن تا ۴۰۰ درجه فارنهایت استفاده میکنند. هنگامی که محصول غذایی در روغن فرو میرود، رطوبت داخل آن میجوشد. اما به دلیل این که روغن و آب با هم مخلوط نمیشوند، محصول رطوبت خود را از دست نمیدهد و از داخل به بیرون بخار میشود.
انتخاب بهترین سرخ کن صنعتی برای کسب و کار شما ارتباط مستقیمی با نوع غذاهایی که درست می کنید دارد. به همین دلیل ما در این مقاله و ویدئو سعی کرده ایم تا قسمت های مختلف سرخ کن های صنعتی را با ذکر جزئیات برای شما شرح دهیم.
انواع سرخ کن صنعتی-قارتال استیل
همان طور که در بالا به آن اشاره شد سرخ کنهای صنعتی یکی از پرکاربردترین تجهیزات رستورانها، فست فودها، کافی شاپها و آشپزخانههای تجاری هستند. این نوع سرخ کنها دارای انواع مختلفی هستند که به وسیله برق و یا گاز فرآیند طبخ را به انجام میرسانند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
سرخ کن صنعتی رومیزی
این نوع سرخ کن صنعتی برای رستورانها و فست فودهایی که فضای کمی برای تجهیز کردن دارند بسیار مناسب است. سرخ کنهای رومیزی صنعتی برای انتخاب برای سرخ کردن مواد غذایی چون سیب زمینی، فیله سوخاری، هات داگ و قارچ سوخاری میتوانند باشند. به صورت معمول این نوع دستگاه دارای دو لگن و یا به صورت تک لگن هستند. و برای استفاه بهینهتر شیر تخلیه. برای خالی کردن روغن در آنها تعبیه شده است.
سرخ کن صنعتی دیپ یا مبله
سرخ کن مبله صنعتی دستگاهی مناسب برای رستوانها و فست فودهای نسبتا بزرگ است که دارای فضای مناسب برای تجهیز هستند. از این نوع دستگاه در آشپزخانهی کترینگها، بیمارستانها و هتلها برای طبخ غذا نیز استفاده میکنند. این نوع سرخ کن مواد غذایی را با سرعت بالا و حجم زیاد طبخ میکند و به عنوان عضوی جدا نشدنی از آشپزخانه رستورانها و فست فودها هستند. اکثر این نوع سرخ کنهای مبله دارای شیر تخلیه و دو لگن هستند و براساس نیاز از نوع برقی و گازی آنها استفاده میشود.
سرخ کن صنعتی تحت فشار
سرخ کن تحت فشار نوع دیگری از تجهیزات صنعتی است. در سالهای اخیر توانسته. به صنعت غذا کمک فراوانی کند. این نوع سرخ کن باعث میشود طبخ غذا در دمای پایین همراه با افزایش عمر مفید روغن و زمان طبخ سریع صورت گیرد. فشار موجود در این دستگاه باعث حفظ آب موجود در موادغذایی میشود و جذب روغن را به حداقل میرساند. اغلب این دستگاه ها با گاز شهری کار میکنند و مصرف انرژی آنها کم و دارای فیلتر روغن هستند.
تفاوت سرخ کن های گازی با سرخ کن های برقی
تصمیم خرید سرخ کن گازی و برقی تا حد زیادی تصمیمی اقتصادی است. به دلیل ارزانتر بودن گاز در بیشتر نقاط کشور صاحبین کسب و کارها ترجیح میدهند از سرخ کن های صنعتی که با گاز کار میکند استفاده کنند بنابراین مدل برقی این دستگاه هزینه بیشتری برای کسب و کار میتواند به همراه داشته باشد. همچنین باید در نظر بگیرید. که خطوط گاز در محل کسب و کار شما. در کجا تعبیه شده. زیرا سرخ های برقی قابل حمل تر هستند. در برخی موارد محدودیتهای موجود در ساختمان میتواند تصمیم شما را تغییر دهد.
سرخ کنهای صنعتی گازی مزایای فراوانی دارند و به وسیلهی آنها میتوان تعداد مواد غذایی بیشتری را طبخ کرد. این نوع سرخ کنها نسبت به نوع برقی خود بعد روشن شدن سریع گرم میشوند و به دمای پخت بالا میرسند. به دلیل رایج تر بودن آنها در رستورانها، فست فودها و دیگر مراکز کارمندان از طرز کار و تمیز کردن آنها اطلاعات کافی دارند. سرخ کنهای گازی کم مصرف هستند و برای استفاده از نوع برقی آسانترند.