سرخ کن صنعتی رومیزی

سرخ کن صنعتی رومیزی

سرخ کن صنعتی رومیزی یکی از تجهیزات کاربردی و ضروری برای آشپزخانه های صنعتی به شمار می رود. برای آشنایی با ویژگی های این دستگاه، همراه ما باشید.

سرخ کن صنعتی رومیزی یکی از بهترین و مهم ترین تجهیزاتی است که در مکان هایی مثل فست فود ها و آشپزخانه های صنعتی کاربرد بسیار زیادی دارد. از این سرخ کن ها به منظور سرخ کردن انواع سرخ کردنی ها از جمله سیب زمینی سرخ کرده، قارچ سوخاری، پیاز سوخاری و انواع سرخ کردنی های دیگر با مقدار زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. سرخ کن ‌های صنعتی برای مکان هایی که دارای فضای کوچکی هستند گزینه بسیار مناسبی می‌ باشد. این سرخ کن ها غالباً دارای یک یا دو لگن هستند. جالب است بدانید که به منظور استفاده. بهینه یک شیر تخلیه روغن نیز درون آن ها تعبیه شده است. انتخاب یک سرخ کن صنعتی رومیزی مناسب می‌ تواند تاثیر بسزایی بر روی غذاهایی که درست می‌ کنید داشته باشد.

مشخصات دستگاه

  • سرخ کن صنعتی رومیزی با بدنه ای از جنس استیل. یکی از بهترین تجهیزات مربوط به پخت و پز شناخته شده است.
  • سرخ کن صنعتی از مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت و گرما برخوردار است.
  • این سرخ به دلیل جنس استیل بدنه، به راحتی قابل تمیز کردن می باشد.
  • این دستگاه به دو صورت دو مخزنی و یک مخزنی موجود است.

مزایای سرخ کن صنعتی رومیزی

یکی از بهترین مزایای سرخ کن صنعتی رومیزی این است که با استفاده از روغن خیلی کم، امکان سرخ کردن مواد غذایی وجود دارد. این سرخ کن با توانایی حفظ رطوبت انواع مواد. غذایی خیلی سریع یک غذای لذیذ و با کیفیت را برای سرو آماده می کند. یکی دیگر از مزایای این سرخ کن این است که شما می ‌توانید در مدت زمان کمتر مقدار مواد غذایی بیشتری را سرخ کنید. به عبارتی در وقت شما صرفه جویی خواهد شد.
کنترل کردن دمای سرخ کن نیز یکی دیگر از مزایای این دستگاه به شمار می رود. سرخ کن صنعتی به شما این امکان را می دهد که کلیه غذاها به صورت یکنواخت سرخ شوند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...