تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

آشپزخانه‌ های صنعتی، قلب تپنده رستوران‌ها، کافه‌ها، هتل‌ها و هر مکانی هستند که در آن غذا به تعداد زیاد طبخ و سرو می‌ شود. این فضاهای پویا، محل انبوهی از فعالیت‌ها و فرآیندهای پیچیده می باشند. که همگی به منظور ارائه تجربه‌ای لذت‌بخش از غذا برای مشتریان طراحی شده ‌اند. این مکان برای ارائه بهترین خدمات به مشتریان خود نیاز به یکسری لوازم و تجهیزات دارد.
در این میان، تجهیزات آشپزخانه صنعتی نقش اساسی ایفا می ‌کنند و به عنوان ابزارهای کارآمد و قدرتمند، به آشپزان و کارکنان کمک می‌کنند تا وظایف خود را به بهترین نحو انجام دهند. در ادامه این مقاله به بررسی بیشتر این تجهیرات می پردازیم.

اهمیت تجهیزات آشپزخانه صنعتی

  • استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی مناسب، مزایای متعددی به همراه دارد. در ادامه اهمیت داشتن این تجهیزات را شرح می‌دهدم.
  • افزایش کارایی: این تجهیزات با خودکارسازی وظایف و بهینه‌ سازی فرآیندها، سرعت و دقت کار را به طور چشمگیری ارتقا می‌ دهند.
  • بهبود کیفیت غذا: پخت و پز یکنواخت و دقیق، حفظ طعم و مزه مواد اولیه و رعایت بهداشت مواد غذایی، از جمله مزایایی هستند که با استفاده از تجهیزات مناسب به دست می ‌آیند.
  • کاهش هزینه‌ها: مصرف بهینه‌تر انرژی، کاهش ضایعات مواد غذایی و نیاز به نیروی کار کمتر، از جمله عواملی هستند که به صرفه‌ جویی در هزینه‌ها منجر می ‌شوند.
  • ایمنی بیشتر: استفاده از تجهیزات استاندارد و باکیفیت، خطرات محیط کار را کاهش می ‌دهد و به حفظ سلامت کارکنان کمک می ‌کند.
  • تنوع در منوی غذایی: با استفاده از تجهیزات تخصصی، امکان پخت و پز انواع مختلف غذاها و ارائه منوی متنوع‌تر فراهم می‌ شود.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی چند دسته می‎باشند؟

تجهیزات آشپزخانه‌های صنعتی، تنوع بسیار زیادی دارند و بر اساس نوع کارکرد و کاربردشان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند. انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی مورد نیاز شامل مواردی نظیر تجهیزات نگهداری غذا، تجهیزات آماده سازی غذا، تجهیزات سرو غذا، تجهیزات شستشو، تجهیزات تهویه و سایر تجهیزات جانبی می باشند.

انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی ضروری

برخی از مهم‌ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی که برای راه اندازی یک کسب و کار ضروری است عبارتند از:

اجاق گازهای صنعتی

اجاق گازهای صنعتی یکی از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه‌های صنعتی، کترینگ، تهیه غذا و … هستند و وجود آن ها برای پخت و پز انواع غذاها الزامی است

تاپینگ‌

تاپینگ‌ها برای گرم نگه داشتن مواد اولیه و آماده سازی سریع‎تر غذاهای گرم مانند. سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده، مرغ سوخاری، پیتزا و ساندویچ مورد استفاده قرار می‌ گیرند. تاپینگ‌ پیتزا و 190 فریزر از انواع مهم و کاربردی تاپینگ‌‌ها می‌باشند. انتخاب تاپینگ مناسب می تواند به شما در بهبود کارایی، افزایش بهداشت و ارائه خدمات بهتر به مشتریان کمک کند.

ترولی حمل بار:

ترولی حمل بار تجهیزات آشپزخانه صنعتی که به آن گاری حمل بار یا چرخ دستی نیز گفته می شود. وسیله ای است که برای جابجایی تجهیزات و اقلام سنگین، دیگ های بزرگ، ظروف سنگین، کیسه های، مواد غذایی، سطل های زباله، جعبه های مواد شوینده و سرو غذا بر روی میز مشتریان در آشپزخانه های صنعتی استفاده می شود. این ترولی ها معمولا از جنس استیل ضد زنگ یا پلاستیک فشرده ساخته شده اند و دارای چرخ هایی هستند که به راحتی در سطوح مختلف حرکت می کنند.

سرخ کن

سرخ‌کن‌های صنعتی برای سرخ کردن انواع مواد غذایی مانند. سیب ‌زمینی، مرغ، ماهی، پیاز، قارچ و انواع اسنک در روغن داغ به کار می ‌روند.

سینک وان

سینک وان نیز از جمله تجهیزات ضروری در آشپزخانه‌های صنعتی می باشند. که برای شستشوی ظروف، مواد غذایی و تجهیزات آشپزخانه به کار می ‌روند.

فر پیتزا

تجهیزات ضروری در پیتزا فروشی‌ها، رستوران‌ها، فست‌فودها و هتل‌ها است و برای پخت پیتزا، نان تست، ساندویچ و انواع غذاهای دیگر به کار می‌رود. فر پیتزا در انواع مختلفی با ابعاد، ظرفیت، نوع پخت و قیمت‌های گوناگون موجود است. مهم ترین آن‌ها شامل مواردی چون فر پیتزا پایه دار،صندوقی، ریلی دهه 70 و مهم‎تر و پرطرفدارتر از همه فر پیتزا تمام اتوماتیک می باشد.

فریزر میزکاری استیل

⦁ فریزر میزکاری استیل برای نگهداری و انجماد مواد غذایی در دمای پایین به کار می‌رود. این نوع فریزرها معمولا از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده‌اند و دارای طبقات قابل تنظیم و سیستم سرمایشی قدرتمندی هستند. فریزرهای میزکاری استیل به شما این امکان را می‌دهند که مواد غذایی را به طور مرتب و منظم در آشپزخانه نگهداری کنید. افزایش فضای ذخیره‌سازی، دسترسی آسان، نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب و افزایش بهداشت از جمله مزایای آن می باشند.

کانتر گرم

کانتر گرم، که به گرمکن غذا یا تاپینگ گرم نیز معروف است. از جمله تجهیزات ضروری در رستوران‌ها، سلف‌سرویس‌ها، کترینگ‌ها، هتل‌ها و آشپزخانه‌های صنعتی است. این وسیله برای گرم ‌نگهداری و سرو غذاهای پخته شده در دمای مناسب به کار می ‌رود و به حفظ کیفیت، طعم و طراوت غذا کمک می‌کند. کانتر گرم برقی، پنچ لگن و شش لگن از انواع مهم کانتر گرم می باشند.

میز کاری

میز کار از جمله تجهیزات ضروری در آشپزخانه‌های صنعتی می باشد. که برای آماده‌ سازی، ساطوری، خرد کردن، قطعه‌ بندی، چیدن انواع مواد غذایی و … به کار می ‌رود.

هود دیواری

هود دیواری از جمله تجهیزات ضروری در آشپزخانه‌های صنعتی است. که برای تهویه هوا، جذب و دفع د

ود، بخار، بو و ذرات معلق در هوا به کار می‌رود.

گرم خانه

گرمخانه‌ها یا همان گرمکن غذا با حفظ کیفیت طعم و طراوت غذا، به شما کمک می ‌کنند. تا بتوانید غذای گرم و تازه را به مشتریان یا پرسنل خود ارائه دهید.

اگر شما به دنبال تجهیزاتی هستید که آشپزخانه شما را به یک شاهکار آشپزی تبدیل کند، باید بگوییم که قارتال استیل در کنار شماست تا با خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی باکیفیت و پرکاربرد خود، رویای شما را به واقعیت تبدیل کند. اکنون شاید برایتان سوال پیش آید که چرا قارتال استیل؟

  • کیفیت بی‌نظیر: ما به کیفیت محصولاتمان ایمان داریم و به همین دلیل از بهترین مواد اولیه و مرغوب‌ترین قطعات در ساخت تجهیزاتمان استفاده می‌کنیم.
  • قیمت مناسب: ما به دنبال ارائه بهترین قیمت‌ها به مشتریانمان هستیم تا خریدی مقرون به صرفه در عین حال باکیفیت را تجربه کنید.
  • خدمات پس از فروش بی‌نظیر: ما در کنار شما هستیم. تا در صورت بروز هرگونه مشکل، به سرعت و به بهترین نحو آن را حل کنیم.
  • همین امروز با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره ‌مند شوید.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...